Erick: Het liefste loop ik een tijd met de klant mee

Erick Knoot is nog maar twee weken in dienst wanneer we hem spreken. ‘Maar het voelt al veel langer. Dat is een goed teken’, aldus Erick.

Afkomstig uit de consultancy en een functie als accountmanager, heeft hij de overstap gemaakt naar WSP. ‘Wat me direct opviel aan WSP is dat er bijzonder snel geschakeld kan worden. Dat zag ik toen ik solliciteerde, en dat zie ik nu ook terug op de werkvloer. Er gebeurt heel veel, het bedrijf is heel veelzijdig, en snel schakelen is dan wel een must. De klant verwacht ook niet anders van ons’. En juist dat klantcontact trok hem in deze functie. ‘In mijn vorige functies was mijn contact met mijn klanten maar relatief kort. Ik miste het samen optrekken in een project, want het liefst loop ik een tijd met de klant mee. Des te beter begrijp je wat hij echt nodig heeft, en hoe je dat het beste kunt aanbieden’. Dat vindt hij wel bij WSP. Toch is het ook wel even wennen. ‘Alhoewel ik wel ervaring heb in logistieke optimalisatie, is het toch even buiten je comfort zone om in zo’n specifiek bedrijf te beginnen. Het is niet alledaags wat we doen.’ Daarbij merkt hij ook veel van de open, vriendelijke cultuur binnen WSP. ‘Ik merk dat iedereen mee wil denken. Het is een hele informele sfeer en heel collegiaal. Dat bevalt heel goed’, volgens Erick. Hij kijkt uit naar de komende maanden. ‘Ik kan niet wachten om de deur uit te gaan en projecten te managen en te implementeren. We hebben echt een mooi product en ik sta te popelen daarmee op weg te gaan.’

Onze mensen

Werken bij WSP Systems

WSP Systems – innovatieve technologie voor de industriële wasserij. Klinkt saai? Echt niet! Met ruim 60 werknemers werken we elke dag aan oplossingen voor onze klanten in de wasserijwereld. Een wereld waar je misschien nooit bij stil stond dat ‘ie bestond. Maar als je er eenmaal in rondloopt, snap je hoe mooi ons werk is.

Bekijk vacatures Bekijk corporate site