Opleiding

De softwarewereld is ‘booming’. Er worden fantastische banen aangeboden en de softwarebranche draait op volle toeren. Ook WSP biedt fantastische banen aan, maar wij zijn niet zomaar een werkgever. Bij ons kun je namelijk je studie combineren met werken, zowel op het gebied van software. WSP is een erkend leerbedrijf en wij bieden onder andere leerplaatsen aan voor de opleidingen:

– Expert IT systems & devices
– Technicus elektrotechnische systemen
– Technicus engineering
– Tekenaar constructeur
– Software developer
– Eerste monteur elektrotechnische systemen
– Tekenaar werktuigkundige installaties

Het werk-/leertraject bij WSP

Je komt in dienst bij WSP als software engineer of als hardware engineer. Tegelijkertijd volg je een deeltijd of HBO opleiding, welke wordt bekostigd door WSP. Naast HBO-trajecten bieden we ook MBO-trajecten aan voor panelenbouw, systeembeheer of assemblage.

Je werkweek bestaat uit 4 dagen werken en 1 dag school. Door werken en leren te combineren, kun je kennis opdoen over (nieuwe) taken en methodes binnen dit vakgebied. Zo kun je de theorie verbinden aan de praktijk en de theorie gelijk toepassen.

Benieuwd of een werk-/leertraject iets voor jou is? Kom dan eerst een dagje meelopen bij ons bedrijf.
Zo ervaar je zelf hoe het is om te werken bij een innovatief bedrijf! En wij vinden het leuk om jou alvast een beetje te leren kennen.

Ervaringsverhaal Rick Verweij:

‘Het leerwerktraject bij WSP geeft veel doorontwikkelmogelijkheden binnen de organisatie. Ik krijg veel ruimte om mee te denken met het verbeteren van hardware producten. Hiermee kan ik de theorie in de praktijk omzetten. Ik waardeer de vrijheid die ik krijg om binnen de opleiding zelf een route te kiezen. Het goede salaris dat ik krijg is natuurlijk mooi meegenomen!’

Onze mensen

Werken bij WSP Systems

WSP Systems – innovatieve technologie voor de industriële wasserij. Klinkt saai? Echt niet! Met ruim 60 werknemers werken we elke dag aan oplossingen voor onze klanten in de wasserijwereld. Een wereld waar je misschien nooit bij stil stond dat ‘ie bestond. Maar als je er eenmaal in rondloopt, snap je hoe mooi ons werk is.

Bekijk vacatures Bekijk corporate site