Wat ga je doen?
Human Resources Management is bij WSP altijd onderdeel geweest van de financiële afdeling. Met de huidige groeidoelstellingen is structuur nodig. Die ga jij aanbrengen. HRM wordt een eigen afdeling, jij gaat ons helpen dit te bewerkstelligen.

Wat verwachten we van jou?
Je komt bij ons stagelopen als afstudeerder van de opleiding Human Resource Management. We verwachten van je dat je de afdeling opzet, professionaliseert en verder helpt ontwikkelen. Je maakt deel uit van een jong en dynamisch team.

Wat heb je nodig?
Een behoorlijke mate van zelfstandigheid en professionele theoretische HRM kennis

Wat bieden we jou?
Natuurlijk hebben wij jou ook wat te bieden. Een inspirerende werkomgeving binnen een hecht team, waarin we jouw ideeën graag een plek geven. We bieden daarbij een uitstekende stagevergoeding. Het doel is om aan het einde van de afstudeeropdracht tot een vast dienstverband te komen, deeltijd is bespreekbaar.

Wat doet WSP Systems?
Als je bij WSP komt werken, wordt Amerongen jouw thuisbasis. Op een mooie locatie aan de rand van de bossen ontwikkelen en realiseren wij logistieke systemen voor wasserijen. Hierbij kun je denken aan hangbanen en transportbanden, maar ook aan software waarmee de hele wasserij wordt aangestuurd. Bij WSP willen we maar 1 ding: onze klanten toekomstbestendig maken door continue te zoeken waar de prestaties verbeterd kunnen worden. Onze software is onderscheidend en vaak ook doorslaggevend hierin. Met onze in-house gebouwde producten bieden we het verschil in de markt.

Solliciteren?
Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan een e-mail met je CV en uitgebreide motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature? Bel dan met Alice Ploeg via (0343) 48 15 80.

01Je solliciteert.

02Telefonisch gesprek met de recruiter.

03Een kennismakingsgesprek.

04Het sollicitatiegesprek.

05Je nieuwe baan.

Heb je een vraag over deze vacature?

Stel je vraag aan onze HR Manager, Alice Ploeg.
Telefoon: (0343) 48 15 80

[email protected]

Stage: afdeling HRM professionaliseren

  • Project office
  • > 32 uur
Sollicitatie direct
Max. bestandsgrootte: 64 MB.