Wat ga je doen?
Cogineer is een onderdeel van Eplan waarmee tekenwerk van elektrische schema’s geautomatiseerd wordt. Een groot deel van het tekenwerk bij WSP is al geautomatiseerd maar dat kan nog verder uitgebreid worden. Daar ga jij ons bij helpen!

Wat verwachten we van jou?
Je komt bij ons stagelopen als 3e of 4e jaars Elektrotechniek . We verwachten van je dat je de techniek verder helpt ontwikkelen. Je maakt deel uit van een jong en dynamische team.

Wat heb je nodig?
Een behoorlijke mate van zelfstandigheid en doorzettingsvermogen.

Wat bieden we jou?
Natuurlijk hebben wij jou ook wat te bieden. Een inspirerende werkomgeving binnen een hecht team, waarin we jouw ideeën graag een plek geven. Je gaat werken bij een Microsoft Partner in een moderne softwareontwikkelomgeving. We bieden daarbij een uitstekende stagevergoeding.

Wat doet WSP Systems?
Als je bij WSP komt werken, wordt Amerongen jouw thuisbasis. Op een mooie locatie aan de rand van de bossen ontwikkelen en realiseren wij logistieke systemen voor wasserijen. Hierbij kun je denken aan hangbanen en transportbanden, maar ook aan software waarmee de hele wasserij wordt aangestuurd. Bij WSP willen we maar 1 ding: onze klanten toekomstbestendig maken door continue te zoeken waar de prestaties verbeterd kunnen worden. Onze software is onderscheidend en vaak ook doorslaggevend hierin. Met onze in-house gebouwde producten bieden we het verschil in de markt.

Solliciteren?
Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan een e-mail met je CV en uitgebreide motivatie naar [email protected] Heb je vragen over de vacature? Bel dan met Marinus Vroegindeweij via (0343) 48 15 80.

01Je solliciteert.

02Telefonisch gesprek met de recruiter.

03Een kennismakingsgesprek.

04Het sollicitatiegesprek.

05Je nieuwe baan.

Heb je een vraag over deze vacature?

Stel je vraag aan onze HR Manager, Alice Ploeg.
Telefoon: (0343) 48 15 80

[email protected]

Stage: doorontwikkelen Cogineer

  • Hard and Software Engineering
  • > 32 uur
Sollicitatie direct
Max. bestandsgrootte: 64 MB.