“Voor mijn stage mocht ik mee naar het buitenland wat ik super vet vond!”

Kirsten is 18 jaar en doet de studie junior accountmanager op het MBO, niveau 4. Toen Kirsten op zoek ging naar een stageplek liep ze spontaan bij WSP naar binnen. Omdat WSP altijd open staat voor stagiaires kon Kirsten na een positief kennismakingsgesprek aan de slag.

Hieronder het verhaal van Kirsten:

“Toen ik bij WSP naar binnen stapte werd ik vanaf moment één ontzettend goed ontvangen en had ik binnen een week al een sollicitatiegesprek. De sfeer bij WSP is erg goed en ik heb het helemaal naar mijn zin!”

“Toen ik begon met stage lopen waren de opdrachten die ik kreeg elke keer weer anders. Van flyers ontwerpen tot aan het meehelpen bij het organiseren van klantendagen. Ook ben ik naar verschillende plekken in Europa geweest tijdens mijn stage, hoe vet! Tijdens het werken kreeg ik veel vrijheid. Als ik een opdracht kreeg mocht ik dat zelf bedenken en uitvoeren.  Soms heb ik wel ergens hulp bij nodig, maar dan kan ik altijd bij iemand terecht die mij wilt helpen. Ik leer elke dag weer nieuwe dingen.”

”Ook heb ik bij WSP goed kunnen ontdekken wat ik wel en niet leuk vind. Ik kreeg veel ruimte om ook dagen met andere afdelingen mee te lopen. Zo heb ik taken gedaan voor het secretariaat en de marketing. Daardoor heb ik mezelf goed kunnen ontwikkelen en is het maken van een keuze voor een vervolgstudie makkelijker geworden.”

”Mocht je ooit een stageplek zoeken. Dan raad ik het zeker aan om eens langs te gaan bij WSP. Het is een super flexibel bedrijf waar veel mogelijkheden zijn.”

 

 

 

 

 

“Bij WSP heb ik veel vrijheid gekregen om mezelf te ontwikkelen op werk gebied.”