De WSP cultuur

Een gezellige en sportieve organisatie waar we doorontwikkeling stimuleren. Daar maken we graag ruimte voor. Er heerst een hardwerkende sfeer met voldoende informele ruimte om elkaar naast werk beter te leren kennen. We zijn een betrokken familiebedrijf, met veel aandacht voor mens en omgeving.

Een dag bij WSP

Het is goed werken vanuit ons hoofdkantoor in Amerongen. Midden in Nederland werken we elke dag met ongeveer 75 M/V (íets meer M dan V, als we eerlijk zijn) voor onze klanten in binnen- en buitenland. En dat zijn niet de minsten! Maar ook ín het buitenland is het hard, maar goed werken.

Op een willekeurige dag bij WSP begin je ergens tussen 6 en 9 uur. Al naar gelang jouw afdeling ga je bezig met het ontwerpen van een hangbaan voor een offerte, met het uittekenen van de transportband voor een bestaande klant of bijvoorbeeld met het programmeren van de PLC bij een nieuwe klant. Tussen het werk door drinken we in de kantine even een kop koffie met z’n allen. Om half 1 loop je een rondje Amerongen, of probeer je je collega’s te verslaan in een potje tafeltennis of tafelvoetbal. Op woensdagmiddag of zelfs op zaterdag kun je je aansluiten bij het groepje mountainbikers voor een rondje Amerongse Berg. Als je in Nederland bent in elk geval. Want veel van onze collega’s reizen ook regelmatig naar onze klanten in het buitenland. Op vrijdagmiddag drinken we een biertje om het weekend in te luiden. Lees hieronder de belevenissen van een aantal collega’s.

Onze waarden

Eerlijk werk. Dat vinden wij het meest belangrijk in ons werk. Naar onze klanten toe, maar zeker ook naar onze medewerkers. Dat betekent eerlijke en duidelijke voorwaarden en beloningen. Maar ook elkaar de ruimte en vertrouwen geven om het werk klaar te krijgen. Wanneer je op kantoor bent, maar ook als je op een project in het buitenland zit. Van maandag tot en met vrijdag, of soms wel eens zaterdag. Op zondag hoef je nooit te werken, daar zijn we heel duidelijk in. Waar we ook duidelijk in zijn voor onze medewerkers, is hoe het gaat met het bedrijf. Elke maand hebben we personeelsoverleg. Met z’n allen. Druk? Zeker! Maar wel zo helder. Daar houden we van.