Wat ga je doen?
Je gaat aan de hand van de gegevens uit de servo aandrijving bepalen hoe zwaar het wasgoed is dat door de lift wordt getransporteerd. Momenteel worden er loadcellen in de liftstoel geplaatst om het gewicht te bepalen en dat willen we graag anders.

Wat verwachten we van jou?
Je komt bij ons stagelopen als 3e jaars of afstudeerstudent van de opleiding HBO ICT, Informatica, Embedded Systems of Elektrotechniek. We verwachten van je dat je de techniek verder helpt ontwikkelen. Je maakt deel uit van een jong en dynamische team.

Wat heb je nodig?

schoollicentie + je ontvangt een  lift opstelling om het model te verifiëren met de werkelijkheid (demo hangbaan in showroom)

 

Wat bieden we jou?
Natuurlijk hebben wij jou ook wat te bieden. Een inspirerende werkomgeving binnen een hecht team, waarin we jouw ideeën graag een plek geven. Je gaat werken bij een Microsoft Partner in een moderne softwareontwikkelomgeving. We bieden daarbij een uitstekende stagevergoeding.

Wat doet WSP Systems?
Als je bij WSP komt werken, wordt Amerongen jouw thuisbasis. Op een mooie locatie aan de rand van de bossen ontwikkelen en realiseren wij logistieke systemen voor wasserijen. Hierbij kun je denken aan hangbanen en transportbanden, maar ook aan software waarmee de hele wasserij wordt aangestuurd. Bij WSP willen we maar 1 ding: onze klanten toekomstbestendig maken door continue te zoeken waar de prestaties verbeterd kunnen worden. Onze software is onderscheidend en vaak ook doorslaggevend hierin. Met onze in-house gebouwde producten bieden we het verschil in de markt.

Solliciteren?
Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan een e-mail met je CV en uitgebreide motivatie naar [email protected]. Heb je vragen over de vacature? Bel dan met Cor Aalbers via (0343) 48 15 80.

01Je solliciteert.

02Telefonisch gesprek met de recruiter.

03Een kennismakingsgesprek.

04Het sollicitatiegesprek.

05Je nieuwe baan.

Heb je een vraag over deze vacature?

Stel je vraag aan onze HR Manager, Alice Ploeg.
Telefoon: (0343) 48 15 80

[email protected]

Stage: gewicht indicatie op basis van stroomverbruik servomotor

  • 0 tot 8 uur
Sollicitatie direct
Max. bestandsgrootte: 64 MB.