Wat ga je doen?
Je komt bij ons stagelopen voor een periode van 4 tot 6 maanden als student van een Hbo-opleiding industrieel ontwerpen. Dit mag een meewerk- of een afstudeerstage zijn.

Wat verwachten we van jou?
WSP wil graag een herkenbare en uniforme uitstraling creëren van het door ons geleverde productportfolio. Dit in lijn met onze hoge kwaliteit en technologische voorsprong. Een duidelijke signatuur die voor iedereen van afstand herkenbaar is als WSP. Hiervoor werk je samen met de afdelingen R&D, Mechanical Engineering en Marketing. Je analyseert ons productportfolio en geeft voorstellen tot verbeteringen. Deze voorstellen bundel je samen in een concreet plan dat je voor ons gaat schrijven. Jouw ideeën kan je direct omzetten in de praktijk.

Wat heb je nodig?
Een behoorlijke mate van creativiteit, zelfstandigheid en doorzettingsvermogen. Het is daarbij handig als je kennis hebt van 3D ontwikkelprogramma’s als Autodesk 3DS max en fusion 3D.

Wat bieden we jou?
Natuurlijk hebben wij jou ook wat te bieden. Een inspirerende werkomgeving binnen een hecht team, waarin we jouw ideeën graag een plek geven. We bieden daarbij een uitstekende stagevergoeding. Je maakt deel uit van een jong en dynamische team.

Wat doet WSP Systems?
Als je bij WSP komt werken, wordt Amerongen jouw thuisbasis. Op een mooie locatie aan de rand van de bossen ontwikkelen en realiseren wij logistieke systemen voor wasserijen. Hierbij kun je denken aan hangbanen en transportbanden, maar ook aan software waarmee de hele wasserij wordt aangestuurd. Bij WSP willen we maar 1 ding: onze klanten toekomstbestendig maken door continue te zoeken waar de prestaties verbeterd kunnen worden. Onze software is onderscheidend en vaak ook doorslaggevend hierin. Met onze in-house gebouwde producten bieden we het verschil in de markt.

Solliciteren?
Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar [email protected]. Heb je vragen over de vacature? Bel dan met Alice Ploeg via (0343) 48 15 80.

01Je solliciteert.

02Telefonisch gesprek met de recruiter.

03Een kennismakingsgesprek.

04Het sollicitatiegesprek.

05Je nieuwe baan.

Heb je een vraag over deze vacature?

Stel je vraag aan onze HR Manager, Alice Ploeg.
Telefoon: (0343) 48 15 80

[email protected]

Stage: Industrieel ontwerpen

  • >_32_uur
Sollicitatie direct
Max. bestandsgrootte: 64 MB.