Wat ga je doen?

Je gaat ons helpen met het bedenken en uitvoeren van sales en (online)marketingactiviteiten. Dat is heel divers. Van het schrijven van content voor de website of LinkedIn, of het (laten) ontwikkelen van video’s tot aan het meehelpen bij het organiseren van klantendagen. Het zou daarbij zomaar kunnen dat we in het buitenland belanden!

 

Wat verwachten we van jou?

Wij verwachten dat jij met ideeën durft te komen en nieuwe dingen wilt leren. Je vind het leuk om verschillende marketingactiviteiten op te zetten en uit te voeren. Kan je voor ons goede plannen bedenken? Dan ben je welkom!

 

Wat heb je nodig?

Creativiteit is op de marketingafdeling belangrijk. Daarbij is ook wilskracht en doorzettingsvermogen van belang, want de goede ideeën waarmee jij komt moet je ook durven uit te werken. We leren je graag alles over de verschillende marketingtools die wij gebruiken!

 

Wat bieden we jou?

Natuurlijk hebben wij jou ook wat te bieden. Een inspirerende werkomgeving binnen een hecht jong en dynamisch team, waarin we jouw ideeën graag een plek geven. Daarnaast kan je bij ons mountainbiken, tafeltennissen, hebben we een vrijdagmiddagborrel en ontvang je een mooie stagevergoeding.

 

Wat doet WSP Systems?

Als je bij WSP komt werken, wordt Amerongen jouw thuisbasis. Op een mooie locatie aan de rand van de bossen ontwikkelen en realiseren wij logistieke systemen voor wasserijen. Hierbij kun je denken aan hangbanen en transportbanden, maar ook aan software waarmee de hele wasserij wordt aangestuurd. Bij WSP willen we maar 1 ding: onze klanten toekomstbestendig maken door continu te zoeken waar prestaties verbeterd kunnen worden. Onze software is onderscheidend en vaak ook doorslaggevend hierin. Met onze in-house gebouwde producten bieden we het verschil in de markt.

 

Solliciteren

Wil jij onze nieuwe collega worden? Stuur dan een e-mail met je CV en uitgebreide motivatie naar [email protected]. Heb je vragen over de vacature? Bel dan met Bart Blaauwendraat via (0343) 48 15 80.

 

01Je solliciteert.

02Telefonisch gesprek met de recruiter.

03Een kennismakingsgesprek.

04Het sollicitatiegesprek.

05Je nieuwe baan.

Heb je een vraag over deze vacature?

Stel je vraag aan onze HR Manager, Alice Ploeg.
Telefoon: (0343) 48 15 80

[email protected]

Stage: Marketing

  • >_32_uur
Sollicitatie direct
Max. bestandsgrootte: 64 MB.