Rudy: “WSP is een snelgroeiend bedrijf waardoor je jezelf kunt ontwikkelen binnen de organisatie”

Rudy is 23 jaar oud en werkt meer dan 3,5 jaar bij WSP. Tijdens zijn opleiding aan de CHE kwam hij stagelopen bij WSP, waarna Rudy vast in dienst mocht komen. Hier lees je de ervaring van Rudy;Momenteel werk ik bij WSP als support engineer. In deze functie heb ik het erg naar mijn zin, zo kan ik dagelijks klanten helpen door middel van het oplossen van diverse vraagstukken. Daarnaast heb ik taken zoals orders maken, updates voorbereiden en het klaarmaken van nieuwe projecten. Door de vele variatie hoef ik mijzelf geen dag te vervelen.” 

De reden dat Rudy na zijn studie is blijven werken bij WSP is omdat hij veel doorgroeimogelijkheden ziet in dit bedrijf. ”WSP is een snelgroeiend bedrijf wat automatisch doorgroeifuncties of overstapfuncties met zichzelf meebrengt. Er is alle mogelijkheid om de uitdaging op te zoeken.” 

Ook de sfeer tussen de collega’s onderling vindt Rudy erg belangrijk.

”We houden onze pauzes gezamenlijk in de kantine, een moment dat alle afdelingen bij elkaar komen en in een informele sfeer met elkaar omgaan. In de kantine is verder van alles te doen, zoals darten, tafelvoetbal en tafeltennis. De pauzes brengt iedereen bij elkaar, hier en daar een grapje voor de sfeer. Door deze pauzes leer je elkaar buiten werk beter kennen.” 

 

 

 

 

 

 

 

“WSP is een innovatief bedrijf dat veel mogelijkheden biedt aan jonge werknemers.”