”Bij WSP staat iedereen voor elkaar klaar en biedt iedereen hulp aan wanneer dat nodig is.”

 

Sophie werkt anderhalf jaar bij WSP als Office Assistent en heeft het erg naar haar zin op het werk. Wil je weten waarom Sophie voor WSP heeft gekozen? Lees dan gauw verder voor de ervaringen van Sophie:

”Door de veel verschillende werkzaamheden die ik heb bij WSP vind ik het werk elke dag leuk. Bij de werkzaamheden kun je denken aan het beheren van agenda’s, telefonisch contact met klanten en leveranciers, e-mails beantwoorden, reizen plannen voor collega’s en andere secretariële taken.”

‘’Bij WSP ben ik als Office Assistant het visitekaartje van het bedrijf. Vaak komen klanten als eerste met mij in contact. Ik vind het leuk om met klanten mee te denken en daarin behulpzaam te zijn. Ook vind ik het leuk om collega’s te helpen met vragen en hulp aan te bieden. Als Office Assistant heb je veel contact met alle collega’s van het bedrijf en zo leer je iedereen goed kennen. De collega’s binnen WSP zijn allemaal anders en dat maakt het zo’n leuk bedrijf. De verschillende soorten gesprekken die er ontstaan en de interesse dat iedereen in elkaar toont vind ik heel leuk.’’

Sophie werkt met veel enthousiasme in dit bedrijf. Zelf verteld ze er over:

“ik vind het belangrijk dat mensen blij van mij worden. Als mensen een probleem hebben wil ik ze altijd helpen. Ook bij WSP worden er wel eens fouten gemaakt, maar iedereen doet dan erg zijn best om alle fouten op te lossen. De samenwerking in dit bedrijf is dan ook erg goed .Ik vind het fijn dat wij allemaal onze krachten kunnen bundelen en een mooi resultaat kunnen neerzetten.

 

 

 

 

“Alle collega's binnen WSP zijn behulpzaam, zo halen zij het beste in me naar boven.”